Tulosta Cimo.fi | Kulttuuri-ohjelma
 

Kulttuurin yhteyspisteen elokuun uutiskirje

6.8.2009

Sisältö

Kulttuuri-ohjelman hakemustyöpaja CIMOssa ke 9.9.2009Kulttuurin yhteyspiste järjestää aiempien vuosien tapaan hakukierroksen loppuvaiheessa työpajan niille tahoille, jotka ovat jättämässä hakemusta Kulttuuri-ohjelman 1.10.2009 päättyvällä hakukierroksella.

Mukaan ovat tervetulleita hankekoordinaattorit ja talousvastaavat, jotka valmistelevat organisaationsa osuutta joko pääjärjestäjän tai yhteisjärjestäjän ominaisuudessa Kulttuuri-ohjelman hankkeeseen (lyhyeen tai monivuotiseen). 

Hakemustyöpajassa käydään läpi uutta, sähköistä hakemuslomaketta kohta kohdalta sekä sen liitteitä ja budjettia. Käsittelemme myös käytännön seikkoja, jotka tulisi huomioida ennen hakemuksen jättämistä.

Paikalla on myös CIMOn taloussuunnittelija Kirsi-Marja Oksanen vastaamassa hankkeiden budjetteihin liittyviin kysymyksiin.

Sitovat ilmoittautumiset 4.9. mennessä sähköpostitse osoitteeseen ccp(a)cimo.fi.

Tilaisuus on maksuton. Tarjoamme  osallistujille lounaan.

Pyydämme lähettämään meille ennakkoon sähköpostitse tiivistelmän hankkeenne sisältösuunnitelmasta sekä alustavan talousarvion, jotta voimme rakentaa työpajan sisällön vastaamaan mahdollisimman kohdennetusti osallistujien tarpeita. Meille voi lähettää myös etukäteen kysymyksiä, joita on noussut esiin hankehakemuksen laatimisen yhteydessä. (ccp@cimo.fi )

Hakemustyöpaja ke 9.9. klo 10–15 (sis. lounastauon).
Paikka: Kansainvälisen liikkuvuuden ja yhteistyön keskus CIMO, Hakaniemenranta 6, 00530 Helsinki

(CIMO on siis palannut vuoden 2009 alusta takaisin vanhaan toimitaloonsa sillan kupeeseen.)

Tervetuloa!

Lisätietoja Kulttuurin yhteyspisteestä
Silja Hakulinen 0207 868 509
Hanna Hietaluoma-Hanin 0207 868 540
ccp(a)cimo.fi
www.cimo.fi/kulttuuri-ohjelma