Tulosta Cimo.fi | Kulttuuri-ohjelma
 

Kulttuurin yhteyspisteen joulukuun uutiskirje

20.12.2011

Sisältö

Hyvät uutiskirjeen lukijat,

Euroopan komissio julkaisi marraskuun lopussa ehdotuksensa vuosien 2014-2020 rahoitusohjelmaksi kulttuurille ja luoville aloille. Luova Eurooppa -ohjelmaehdotus (Creative Europe) kytkee alat entistä tiiviimmin yhteen Euroopan 2020 -staregian tavoitteisiin ja pyrkii alojen toimintaedellytysten vahvistamiseen. Lue lisää ohjelmaehdotuksesta tästä uutiskirjeestä ja tutustu sen valmisteluprosessiin CIMOn verkkopalvelussa.

Muistutamme myös lähestyvästä kirjallisuuden käännöstukien hakukierroksesta, joka päättyy 3.2.2012. Ilmoittautuminen kustantamoille suunnattuun käännöstukiseminaariin 17.1. on myös käynnissä. Molemmista lisätietoja tässä uutiskirjeessämme. 

Kiitämme menneen vuoden yhteistyöstä ja toivotamme kaikille hyvää joulua!

Hanna Hietaluoma-Hanin & Riikka Leskinen
Kulttuurin yhteyspiste

Uutiskirjeen tilaus- ja eroamispyynnöt tehdään CIMOn verkkopalvelussa.
Kulttuuripääkaupunki Turku 2011 tarjoaa joulukuussa:

Kulttuuripääkaupunkivuoden kiitosviikonloppua vietettiin 17.–18.12.  Vaikka vuosi 2011 lähenee loppuaan, kulttuuritoiminta ei lopu.

Pimeyden kodat tuo kaupunkiin kotia, joihin voi poiketa lämmittelemään ja rauhoittumaan joulukuun loppuun asti. Reino Koivulan Hunajakenno (kuvassa) sijaitsee Turun Brahenpuistossa, Simo Heleniuksen Kokka Lönnrotinpuistossa.

Tutustu hankkeeseen! -haastattelussa Outsider Art Past Forward

"Meille kaikille on avautunut uudella tavalla se, miten laajasti toimijoita on Euroopassa ja keiden kaikkien kanssa yhteistyötä olisi mahdollista tehdä."

 
Suomalaisen Bjarne Anderssonin ITE-taidetta
Kuva: Werner Zimmer


Raija Kallioinen Maaseudun Sivistysliitosta kertoo Tutustu hankkeeseen! -haastattelussa eurooppalaisen outsider-taiteen toimijoita kokoavasta hankkeesta.

Lue koko haastattelu

Luova Eurooppa (2014-2020) - avoin tiedotus- ja keskustelutilaisuus

Tammi-helmikuussa 2012 järjestetään kaikille kulttuurin, av-sektorin ja luovien alojen toimijoille avoin tiedotus- ja keskustelutilaisuus Luova Eurooppa -ohjelmaehdotuksesta Helsingissä.

Lisätietoa ja ilmoittautumisohjeet tammikuussa!

Lue lisää ohjelmaehdotuksesta tästä uutiskirjeestä